Brandweerzone Oost verwelkomt 15 stagiairs.

Brandweerzone Oost mag 15 nieuwe stagiairs verwelkomen. De 15 stagiairs zijn verdeeld over de posten Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Lichting 6 is inmiddels gestart met hun opleiding aan de brandweerschool. Daar krijgen zij zowel theorie als praktijkoefeningen. Brandbestrijding, EHBO, werken in nauwe ruimtes, … Kortom, de stagiairs zijn gestart met een zeer boeiende en uitdagende opleiding.

Wie start als stagiair brandweer(m/v) krijgt een doorgedreven opleiding waarbij zowel aan de brandweerschool als in de eigen zone les wordt gevolgd. Hierdoor worden de toekomstige brandweermannen en -vrouwen zo goed mogelijk voorbereid op een uitgebreid takenpakket.

De stagiairs zijn alvast enthousiast om zich voor te bereiden voor een loopbaan bij Zone Oost. Wij wensen hen dan ook zeer veel succes!

Ook interesse om te starten als brandweer(m/v/x)? Dan dien je eerst jouw federaal geschiktheidsattest (FGA) te behalen. Alle informatie hierover kan je terugvinden via www.ikwordbrandweer.be . Ben je reeds in het bezit van jouw FGA en wens je op de hoogte te blijven van onze vacatures, opendeurdagen en meer? Laat jouw gegevens dan achter via deze link.

Powered by Froala Editor

Laatst bijgewerkt op 08 oktober 2021
Brandweerzone Oost verwelkomt 15 stagiairs.